UrbanSofa

UrbanSofa levert rechtstreeks uit eigen fabriek. De banken zijn van Europese topkwaliteit. Door tussenschakels over te slaan zijn bankstellen van UrbanSofa zeer scherp geprijsd. Minder schakels, meer winst voor u!

Uw nieuwe bankstel wordt gemaakt van de beste materialen. Het is geheel ambachtelijk en met de hand vervaardigd. Omdat UrbanSofa elk zitmeubel in eigen beheer produceert, staan zij volledig achter de kwaliteit van de banken. Daarom ontvangt u naast de garantie die u van ons krijgt ook nog eens 3 jaar fabrieksgarantie. Helemaal gratis.

Bekend van

Image

Indoor

Outdoor

De outdoor stofcollectie van UrbanSofa bestaat uit vijf buitenstoffen van het merk Sunbrella. De buitenstoffen zijn vochtregulerend, ademend en zeker 5 jaar lang bestendig tegen verkleuring. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de kleding in korte tijd veranderd. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat u de kussens ten alle tijden in de meubels kunt laten liggen. De Sunbrella stof kan namelijk tegen alle weersomstandigheden, dankzij de waterdichte buitenstof.

Catalogus 2021

Bekijk de volledige collectie en actuele prijzen van UrbanSofa via onderstaande knop.
Bekijken
Image

Boomstamtafels

De boomstamtafels van UrbanSofa zijn in diverse maten leverbaar. De afmetingen variëren van 160cm tot 3 meter lang. De bladen kunnen gecombineerd worden met 3 verschillende type onderstellen in eigentijdse kleuren. U kunt hierdoor dus uw eigen boomstamtafel naar wens samenstellen!