Relaxfauteuils

Een relaxfauteuil wordt ook wel omschreven als de troon in uw woonkamer. En met recht! Een relaxfauteuil is stoel met een luxe uitstraling, die u optimaal zitcomfort biedt terwijl u een ontspannen avond thuis doorbrengt, met uw favoriete televisieprogramma of een goed boek. Een goede relaxfauteuil is voorzien van tal van technische snufjes om u lekker te laten zitten. De rugleuning van de relaxfauteuil is bijvoorbeeld verstelbaar en de hoofdsteun kan op exact de juiste hoogte worden geplaatst. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de relaxfauteuil uw rug, nek en benen optimaal ondersteunt. Het resultaat is pure ontspanning voor u.
Groot assortiment relaxfauteuils
De Tijd Wonen biedt u het grootste assortiment relaxfauteuils van Leeuwarden en omstreken. In onze woonwinkel vindt u (relax)fauteuils in diverse stijlen, variërend van klassiek tot modern.

We hebben relaxfauteuils met vele functionaliteiten, van handverstelbaar tot een volledig elektrische relaxfauteuil met een 3-motorige sta-op functie en designs in leder of in stof.

U vindt altijd een fauteuil die bij uw interieur past.

Relaxfauteuil op maat Leeuwarden

Kwaliteit staat centraal bij De Tijd Wonen. Dit betekent dat wij de beste merken relaxfauteuils bieden, onder andere Himolla, De Toekomst, Gealux, en Hukla. De adviseurs van De Tijd Wonen zijn specialist in het op maat maken van uw fauteuil. Wij kijken naar de juiste balans tussen comfort, design en ergonomie. Aan de hand van uw lichaamsmaten bepalen we voor u de juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en rughoogte. Samen met u stellen we een relaxfauteuil voor u samen die helemaal naar uw wens is en waarin u volledig kunt ontspannen.