Salontafels

De salontafel staat in het middelpunt van uw woonkamer. Er wordt op geleefd, gegeten en gedronken. Een salontafel kan veel betekenen in uw woning. Het kan nét die finishing touch geven die uw woonkamer nodig heeft. Bij De Tijd Wonen vindt u een prachtig aanbod salontafels van verschillende topmerken. Nieuw in de collectie zijn de salontafels van Musterring. U ziet ze hieronder afgebeeld. Daarnaast hebben we nog mooie landelijke salontafels van Nederlandse boden. Uw vindt bij ons in de showroom tal van stijlen, vormen en materialen. Staat uw salontafel er niet tussen? Dan kunnen we het voor u bestellen.

Salontafels zijn verkrijgbaar is verschillende formaten en maten. Zo kun je ervoor kiezen om een vaste salontafel te nemen, of eentje met opbergvakken of laden. Of, je kiest voor meerdere losse tafeltjes die je onder elkaar kunt schuiven.
Daarnaast zijn salontafels, net als eetkamertafels, verkrijgbaar in tal van afwerkingen. Denk hierbij aan een mooi stukje eikenhout met bijvoorbeeld een mooie lak-afwerking. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een trendy keramiek blad.
In de showroom van De Tijd Wonen heb je de mogelijkheid om al deze combinaties en variaties met elkaar te vergelijken.