Passe Partout

Bij Passe Partout kun je zien dat de meubelen met passie tot stand komen. Er wordt aan alles gedacht om uw interieur tot een sfeervol geheel te maken. Niet alleen de banken en tafels zijn prachtige ontwerpen maar ook de gebruikte stoffen en materialen zijn van een mooie en bovendien milieuvriendelijke kwaliteit. Vooral rond en organische vormen zie je steeds terugkomen bij Passe Partout.
In de collectie zijn diverse stoffen met het easycare-label. Deze stof is eenvoudig te reinigen met water of een milde zeep, De easycare collectie is milieuvriendelijk en bevat geen chemicalien.

De stoffen met het Greencare-label zijn vervaardigd uit 100% gerecycled afval inclusief upcycled katoen afkomstig van kleding en gerecycleerde PET uit land- en zeeafval.

Passe Partout is Seaqual-licentiehouder. Hierbij wordt niet alleen aan de planeet gedacht maar ook aan de oceaan.
Biophilic design.
Dit is een een opvallende trend die de natuur in huis wil brengen. Biophilic design heeft veel affiniteit met de natuur en het buitenleven. Daarom worden groene planten veel toegepast in het hedendaagse interieur en worden ook onderdeel van het interieurontwerp. Samen met natuurlijke kleuren materialen kom je tot een mooi geheel.