Wanneer het thuis het mooist is,
is het Musterring!

Image

Welkom in de wereld van Musterring!

Musterring staat sinds 1938 voor topkwaliteit, veelzijdige designidee├źn en doordachte functies voor een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Het assortiment is breed geschakeerd en bestaat uit vele woongedeelten en diverse stijlrichtingen.
Image

De alleskunner van Musterring

De alleskunner van Musterring

Wonen.

Wonen op plekken waar wij helemaal onszelf zijn, verlangen we naar een inrichting die onze persoonlijkheid weerspiegelt. Zo individueel dat wij ons grenzeloos prettig voelen. Laat u zich op die manier door ons prikkelen. Wij tonen u meer dan alleen meubels. Wij geven vorm aan harmonieuze en sfeervolle ambiances.

The spirit of living!

5 jaar garantie

Kwaliteitspas

Ruime keuze in combinaties van kleuren en materialen

Image

International Collection 2019/2020

De kenners weten het: eens per jaar verschijnt het nieuwe woonboek waarin een groot deel van de collectie gepresenteerd wordt. De lay-out is in de loop der tijd voortdurend aangepast en geoptimaliseerd om onze meubels zo perfect mogelijk tot hun recht te laten komen. Dit woonboek is bedoelt om u te inspireren, u enthousiast te maken voor de veelzijdigheid van de moderne wooncultuur en om u te ondersteunen bij het zoeken naar uw geheel eigen droominrichting.

Bekijk of bestel het nieuwe woonboek!

Bekijk ook de Musterring vloerkleden!

Ontworpen in Europa en samengesteld uit alleen de beste materialen. De vloerkleden zijn leverbaar in drie maten en een ruim aantal kleuren.
Vloerkleden bekijken