Musterring

Welkom in de wereld van Musterring!
Musterring staat sinds 1938 voor topkwaliteit, veelzijdige designideeën en doordachte functies voor een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Het assortiment is breed geschakeerd en bestaat uit vele woongedeelten en diverse stijlrichtingen.
Image

Het Musterring Woonboek

De kenners weten het: eens per jaar verschijnt het nieuwe woonboek waarin een groot deel van de collectie gepresenteerd wordt. De lay-out is in de loop der tijd voortdurend aangepast en geoptimaliseerd om onze meubels zo perfect mogelijk tot hun recht te laten komen. Dit woonboek is bedoelt om u te inspireren, u enthousiast te maken voor de veelzijdigheid van de moderne wooncultuur en om u te ondersteunen bij het zoeken naar uw geheel eigen droominrichting.
Catalogus bekijken

De Alleskunner!

Wonen

Wonen op plekken waar wij helemaal onszelf zijn, verlangen we naar een inrichting die onze persoonlijkheid weerspiegelt. Zo individueel dat wij ons grenzeloos prettig voelen. Laat u zich op die manier door ons prikkelen. Wij tonen u meer dan alleen meubels. Wij geven vorm aan harmonieuze en sfeervolle ambiances.

De voordelen

Stel zelf samen

5 jaar garantie

Kwaliteitspas