Banken & Bankstellen

Kiezen voor een bankstel van De Tijd Wonen betekent kiezen voor kwaliteit. Dat ziet u terug in de hoogwaardige stoffen en lederen bekleding, de fijne afwerking en het robuuste binnenwerk van onze bankstellen. Het binnenwerk van een bankstel is weliswaar onzichtbaar, het is belangrijk dat het degelijk en kwalitatief goed is. Bij De Tijd Wonen zijn de dragende delen van de romp altijd gemaakt van beuken. Dit staat garant voor topkwaliteit. En kwaliteit vinden wij bij De Tijd Wonen belangrijk. Daarom werken wij alleen met vaste, betrouwbare leveranciers zoals Musterring, Havee, Gelderland en ROM1961. Leveranciers die hoogwaardige bankstellen maken en uitstekende service bieden.
In de showroom van De Tijd Wonen in Leeuwarden vindt u een zeer ruim aanbod aan banken en bankstellen. Bent u op zoek naar een royale hoekbank, een loungebank, een landelijke 2-zits of 3-zitsbank in een mooie stof, of valt uw oog op een lederen designbank of een elektrisch verstelbare bank? Alles kan bij De Tijd Wonen in Leeuwarden. De bankstellen in onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren stof en leer, in vele uitvoeringen en afwerkingen. Zo vindt u bij ons altijd een bank die past bij uw smaak en uw interieur.

Een bank voor iedereen!

Bij De Tijd Wonen gaan we net een stapje verder voor u. We kijken naar uw postuur en passen de armleuningen, zitdiepte, rughoogte en zithoogte van uw bankstel op u aan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook voor een bijpassende fauteuil kijken wij graag met u mee.
Image