Jori

Jori is sinds 1963 een merk ontstaan vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Een fauteuil of bank moet uitnodigen, ontspannen en je omarmen. Hij moet je een gevoel van wellness schenken. Hij draagt een signatuur: JORI. Duurzaamheid is voor Jori vanaf het begin al erg belangrijk. Men gebruikt alleen maar hoogwaardige materialen.

Acties

De TOSCA is een moderne design bank met een opvallend frame, leverbaar in diverse kleuren. De armleggers zijn verstelbaar. Men kan kiezen voor een hoge en een lage rug. Het zitcomfort is uitstekend!

Ook bij ons in de collectie de Pacific. Een zeer veelzijdige bank met kantelbare armleggers die ook gebruikt kunnen worden als zitplaats. Ook deze bank heeft een uitstekend zitcomfort. Verkrijgbaar als fautetuil 93/150 breed, 2 zits bank 165/222 breed, 2,5 zits 190/240 breed en als 3 zits 215/272 breed.
Image

Brainbuilder

De relaxfauteuil Brainbuilder met zijn prachtige design is een fauteuil waar u uitstekend in kunt relaxen. Dit is het resultaat van 50 jaar ontwikkeling. Deze fauteuil tilt uw interieur naar een hoger niveau. Eventueel te leveren met een los hoofdkussen.
Image