Fauteuils

Fauteuils in vele soorten en maten
Zoekt u een fauteuil waarin u heerlijk kunt wegzakken met een goed boek of een goed glas wijn? Echt comfort begint met een stoel die perfect bij u past. Een fauteuil die is afgestemd op uw zitgedrag, uw postuur, uw smaak en de stijl van uw interieur. Bij De Tijd Wonen vindt u een ruim assortiment fauteuils in een scala aan stijlen. Houdt u van klassiek, van landelijk, of gaat uw voorkeur uit naar een moderne of trendy stijl? Bij De Tijd Wonen in Leeuwarden vindt u altijd een fauteuil van uw gading. We hebben stoelen in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

De Tijd Wonen staat voor kwaliteit en maatwerk. En dat betekent dat u elke fauteuil naar uw wensen kunt aanpassen. Samen met u stellen wij een fauteuil samen die naadloos aansluit bij uw wensen.

Kiest u voor een klassieke, stoffen fauteuil die sfeer brengt in uw woonkamer? Of gaat u voor een leren designfauteuil die perfect matcht met uw bank?

U kunt kiezen voor houten, of roestvrijstalen poten, lederen bekleding of stof in tal van kleuren en patronen.

De mogelijkheden zijn eindeloos!
Image

Advies op maat!

Onze adviseurs gaan altijd een stapje verder. Bij De Tijd Wonen in Leeuwarden wordt u persoonlijk en met aandacht geholpen. Wij onderscheiden ons van andere woonwinkels door ons specialistisch advies. Wij kijken naar uw postuur en passen uw fauteuil hier volledig op aan. Zo helpen wij bijvoorbeeld geregeld klanten die als gevolg van hun erg lange of juist korte benen niet snel comfortabel in een fauteuil kunnen zitten. Door de zitdiepte en de zithoogte van een fauteuil volledig op de lichaamsafmetingen af te stemmen kunnen wij voor iedereen een fauteuil creëren die lekker zit. Zoekt u een stoel waarin u volledig kunt ontspannen? Neem dan eens een kijkje bij onze relaxfauteuils.
Image