Spectral

Altijd al op zoek naar het perfecte tv-meubel geweest? Voor het volledig wegwerken van die lelijke kabels bent u bij Spectral aan het juiste adres. Staand op de grond, hangend aan de muur of geplaatst op een elegant onderstel, bij Spectral kan het allemaal!

Door uitgebreid met u in gesprek te gaan en goed te luisteren naar uw wensen kunnen we met Spectral bijna altijd wel voor u het perfect meubel ontwerpen en uiteindelijk op maat laten maken. Met handige opties zoals een draaibare tv-buis waar de televisie aan kan hangen komt het geheel strak en functioneel boven het meubel te hangen. Alle kabels lopen vanaf de televisie door de buis naar de binnenkant van het meubel. Hier kunnen alle kabels verdeeld en aangesloten worden.
Als u ook nog een mooie soundbar heeft van bijvoorbeeld Sonos of een ander merk dan kunnen we hiervoor een handige steun in het meubel plaatsen waar deze op komt te liggen. Door het houten front van de kast te vervangen met speakerdoek gaan alle geluiden hier rechtstreeks doorheen en kunt u volledig van uw geluidsset genieten. Alle meubelen zijn naar wens uit te breiden met hangende kastjes eromheen zodat het meer een geheel op hele wand wordt.

Filter Categories
Alles weergeven
Spectral Air
Spectral Art
Spectral Next
Spectral Scala

Spectral is de absolute specialist op het gebied van tv-meubels!
Kiest u voor een zwevend tv-meubel op maat dan zult u zeker onder de indruk zijn van het prachtige Scala-serie. U kunt kiezen uit oneindig veel kleuren en maatwerk is ook echt maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig.

De Next-modellijn is heel mooi en bovendien betaalbaar. Afgewerkt met een lak in diverse kleuren. Achter de akoestisch bespannen klep is ruimte voor een soundbar. Onzichtbaar maar luid en duidelijk.

Spectral Air is een schitterende nieuwe modellijn van Spectral. Een prachtig vormgegeven airboard waarop een soundbar kan worden geplaatst. Een stalen element leverbaar in diverse kleuren. De positie van uw televisie. kunt u zelf bepalen. Kabels worden onzichtbaar weggewerkt. Heeft u ook opbergruimte nodig dan is het mogelijk losse elementen toe te voegen in twee verschillende breedtes.


Smart Furniture!

Oftewel, slimme meubels. Maar dan ook écht slim. Heeft u een Spectral-meubel in huis, dan zijn al uw kabels weggewerkt. Ook biedt Spectral slimme oplossing voor zowel bedraad als draadloos opladen van uw elektronica zoals iPads en iPhones.