Eetkamertafels

Of u uw eetkamertafel nu gebruikt om aan te eten, te werken, te knutselen of gezelschapsspellen aan te spelen, welke eettafel u kiest is zeer sfeerbepalend in uw interieur. Bent u op zoek naar een landelijke houten eettafel, of gaat uw voorkeur uit naar een strak industriële eettafel? Rond, vierkant, rechthoekig, waar u ook naar op zoek bent, u vindt een uitgebreide collectie hoge kwaliteitstafels bij De Tijd Wonen in Leeuwarden. Eetkamertafels zijn er in vele materialen. Notenhout, eikenhout en glas zien we veel. Nieuw zijn eettafels met een tafelblad van keramiek.

Eettafel op maat
Bij De Tijd Wonen kunt u terecht voor een eetkamertafel op maat. We kunnen eettafels leveren van 140 centimeter tot 350 centimeter, in tal van materialen en kleuren. Onze adviseurs denken graag met u mee, rekening houdend met uw huidige interieur en inrichting. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies over het juiste onderhoud van uw nieuwe tafel. In onze winkel vindt u zowel eetkamertafels en losse stoelen als complete sets. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom op Zwettestraat 20 te Leeuwarden, Friesland.


Een tafelblad van keramiek

Keramiek is een natuursteen. Een keramieken tafelblad is opgebouwd uit meerdere dunne laagjes klei, aangevuld met onder meer porselein, bindmiddelen en kleurstoffen. Dit wordt meerdere keren in een oven gebakken en onder hoge druk samengeperst. En dit geeft een keramieken tafelblad fijne eigenschappen. Keramiek is hittebestendig, dus hete pannen kun je rustig neerzetten. Keramiek is waterdicht, bacteriën kunnen zich niet in het tafelblad nestelen en keramiek is buitengewoon kras-, stoot- en slijtvast. Scherpe voorwerpen en harde stoten vormen voor keramiek geen bedreiging. Bovendien heeft een tafelblad van keramiek een unieke, exclusieve uitstraling. Keramieken tafelbladen zijn in vele kleuren beschikbaar.