Sonos

De Tijd Wonen is specialist is op maat gemaakte (audio)meubelen. Dankzij ons dealerschap van Sonos kunnen wij u een compleet en volledig advies op maat geven. Wij verwerken de meest toonaangevende audio-apparatuur rechtstreeks in uw TV-meubel van bijvoorbeeld Spectral, maar dit kan natuurlijk ook in een van onze andere merken verwerkt worden. Hierdoor heeft u het perfecte meubel, waar alle apparatuur in verwerkt is die u nodig heeft en u toch optimaal kunt genieten van perfecte geluidsbeleving. 

Beheer elke Sonos speaker eenvoudig vanuit elke kamer. Gebruik uw eigen playlist van Spotify, luister naar uw favoriete radiozenders, podcasts en audioboeken, pas eenvoudig het volume van elke speaker afzonderlijk aan of groepeer speakers om synchroon muziek af te spelen. Dit alles kan vanuit de app op de smartphone worden bediend.

In samenwerking met een meubelprogramma van Spectral wordt de geluidsapparatuur volledig weggewerkt in het meubel. De door u gekozen soundbar kunnen we doormiddel van een soundba- steun in de kast plaatsen en door het speakerdoek kunt u, ondanks dat de speaker in een kast zit, toch optimaal het geluid horen maar niet zien. 

Sonos Studio
In onze showroom in Leeuwarden vindt u een prachtige opstelling van de nieuwste Sonos apparatuur. Hier heeft u de mogelijkheid om de geweldige kwaliteit zelf te ervaren én te zien hoe wij deze apparatuur verwerken in uw nieuwe TV meubel.

Image