Kasten & Wandmeubelen

The sky is de limit! In de showroom van De Tijd Wonen in Leeuwarden vindt u een zeer uitgebreide collectie kasten. Of u nu een dressoir, een buffetkast, een vitrinekast, een boekenkast of een aanbouwwand zoekt, u vindt het bij De Tijd Wonen. De meubelen in onze collectie zijn afkomstig van vaste merken, zoals Musterring, Interstar en Spectral. Stuk voor stuk zijn dit zorgvuldig geselecteerde fabrikanten uit het topsegment. De kwaliteit is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van het hout en het hang- en sluitwerk.

Kasten op maat!


Wilt u een kast op maat laten maken? Dat kan bij De Tijd Wonen in Leeuwarden. Kijk op Kastoloog.nl voor meer informatie en inspiratie.

Kasten op maat
Kasten op maat
Wandmeubel samenstellen
De Tijd Wonen is specialist in wandmeubelen op maat. In onze woonwinkel in Leeuwarden kunt u uw eigen wandmeubel helemaal zelf samenstellen. Wat zijn uw wensen? Zoekt u een ware blikvanger, met diverse functies? Wilt u uw televisie een plaats geven in uw wandmeubel? Gesloten kast, of juist open? Mat of hoogglans? Samen gaan we om de tafel. U kiest het materiaal, de kleur en de indeling die u wenst. Wij tekenen de kastenwand geheel naar uw wens uit. Hier nemen wij ruimschoots de tijd voor. Hoe ziet uw kamer eruit? Hoe groot is de wand? Welke functies krijgt het wandmeubel? De mogelijkheden van een wandmeubel op maat zijn eindeloos, tot aan het inbouwen van een sfeerhaard in uw wandmeubel aan toe. Uw persoonlijk samengestelde maatwerkkast bezorgen wij uiteraard bij u thuis. Uw wandmeubel zelf in elkaar knutselen is er niet bij wanneer u deze aanschaft bij De Tijd Wonen. Onze monteurs plaatsen uw kast met zorg bij u thuis, zodat u direct van uw nieuwe meubelstuk kunt genieten.