Mobitec

Het Belgische merk Mobitec ontwerpt hedendaagse tafels en stoelen. Met passie voor design maken ze hoog kwalitatieve stoelen en tafels. Met een configurator is het zelfs mogelijk om stap voor stap uw eigen stoel te personaliseren. Het resultaat is in 3D te bekijken. Elk meubel wordt enkel op bestelling geproduceerd.
Image
Een eettafel is vaak meer dan een meubelstuk. Hier wordt gegeten, geborreld, gewerkt en huiswerk gemaakt. Eettafels van Mobitec voldoen aan alle wensen door vele mogelijkheden qua afwerking. De eettafel Eclipse heeft een blad met verassend veel finesse. Verkrijgbaar in massief hout, eiken beuken en noten of multiplex met een afwerking van mozaiek, ruw gezaagd of vintage. Uiteraard in diverse kleuren. Het hout is afkomstig uit Europese bossen die op een verantwoorde wijze worden beheerd (FSC-label). De eettafel Terra is een tafel met een keramisch blad in diverse kleuren en maten. Ook de poten zijn in diverse kleuren te bestellen. De eettafel Core is ook in diverse maten leverbaar en indien gewenst in een handomdraai te verlengen. Het verlengstuk is geintegreerd in het blad.

Ook de stoelen van Mobitec zijn met smaak ontworpen. Telkens wordt gekozen voor sterke en duurzame kwaliteitsmaterialen. Neem bijvoorbeeld de Mood95, leverbaar in diverse stoffen of in leder en u kunt kiezen welk onderstel het beste bij u past.