Harvink

Een Harvink moet je grijpen en niet meer loslaten. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. Verwondering en verbazing strijden om jouw aandacht. Het is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning en je moeiteloos laat verwonderen. Een doelstelling die sinds de oprichting in 1947 binnen de fabriek wordt nagestreefd en ook in de toekomst bepalend zal zijn.
Image
Banken van Harvink
Geen bank staat stil. Het zijn allemaal eigenzinnige ontwerpen, met als vaste basis de zichtbare framecontructrie. Details bepalen het verschil en dat maak je zelf door lichte variaties toe te passen. Maar het is en blijft altijd een herkenbare Harvink-bank. Ervaar dat. Onderga dat. Sit and wonder.
Stoelen en Tafels
Waar comfort, gebruiksgemak, schoonheid en stijl elkaar aanvullen, daar staat de stoel. Uitnodigend wachtend op een gebruiker. Uniek in zijn 'Elk Wat Wils'. Stoelen zoals stoelen zijn bedoeld: onopvallend mooi aanwezig en onmetelijk belangrijk. Goede sier maak je met een echte leeftafel. Sterk genoeg voor lange, nachtelijke gesprekken met vrienden, elegant genoeg voor een sjiek familiediner. Schuif aan en geniet.
Image