There’s no such thing as simple. Simple is hard.Martin Scorsese
Harvink in Leeuwarden

HARVINK COLLECTION

Sit and Wonder

Een Harvink moet je grijpen en niet meer loslaten. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. Verwondering en verbazing strijden om jouw aandacht. Het is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning en je moeiteloos laat verwonderen. Een doelstelling die sinds de oprichting in 1947 binnen de fabriek wordt nagestreefd en ook in de toekomst bepalend zal zijn.

Maak kennis met Harvink


Achter de schermen bij Harvink


Het koffietafelboek

"Er is geen geheim, geen formule. Een Harvink is eerder een idee, een gedachte die is omgezet in een vorm van een bank, een stoel, een fauteuil. Wij zijn beide gepassioneerd als het om meubels en ontwerpen gaat en dat zie je terug in onze hele collectie. Een Harvink staat voor goede smaak en kwaliteit. Er eentje zien, is het begrijpen.

Een Harvink in huis hebben, is een overduidelijke statement van goede smaak en oog voor kwaliteit. Dat hoef je niet van de daken te schreeuwen, want het meubel spreekt voor zich; het eist fluisterend alle aandacht op, zoals een goed schilderij de muur waar het aan hangt bezit én onzichtbaar maakt.

Het is een beetje als kunst. Het prikkelt, het verwondert, het is anders dan anders, een tikje afwijkend maar altijd precies waar het voor gemaakt is. Uitstraling ja, en dat zou je ongrijpbaar kunnen noemen… als zowel aantrekkingskracht als schoonheid er niet zo dik bovenop zou liggen. Die twee kenmerken, die komen niet zomaar aanwaaien. Dat vereist kennis, talent, passie en inzet. En die eigenschappen vind je ook terug binnen alle geleidingen van het bedrijf."

Banken

Geen bank staat stil. Het zijn allemaal eigenzinnige ontwerpen, met als vaste basis de zichtbare framecontructrie. Details bepalen het verschil en dat maak je zelf door lichte variaties toe te passen. Maar het is en blijft altijd een herkenbare Harvink-bank. Ervaar dat. Onderga dat. Sit and wonder.

Stoelen & Tafels

Waar comfort, gebruiksgemak, schoonheid en stijl elkaar aanvullen, daar staat de stoel. Uitnodigend wachtend op een gebruiker. Uniek in zijn 'Elk Wat Wils'. Stoelen zoals stoelen zijn bedoeld: onopvallend mooi aanwezig en onmetelijk belangrijk. Goede sier maak je met een echte leeftafel. Sterk genoeg voor lange, nachtelijke gesprekken met vrienden, elegant genoeg voor een sjiek familiediner. Schuif aan en geniet.

Meer lezen? Open het koffietafelboek of bezoek de website.

Klik op het boek om het boek te openen in een nieuwe pagina.
Gebruikt u een mobiele telefoon, houd het scherm dan horizontaal.