Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen lenen zich uitstekend voor het creëren van sfeer in uw eetkamer of keuken. Hip, modern, klassiek of landelijk. Of een combinatie van stijlen? Neutraal of met een fel kleurtje. Met armleuning of zonder. Bent u op zoek naar een eetkamerstoel met wieltjes, een klassieke vierpoot, of gaat uw voorkeur uit naar stoelen met een swingframe of stoelen met een sterpoot? De collectie van De Tijd Wonen is divers en varieert van eenvoudig en strak tot zeer luxe en klassiek.
  • Eetkamerstoel Point van Harvink
  • Eetkamerstel Dash van Harvink
  • Eetkamerstoel Jive van Harvink
  • Mobitec Cosy eetkamerstoel grijs
Stoelen uitproberen
De eetstoelen in de collectie van De Tijd Wonen staan voor kwaliteit. Flaneer tijdens uw bezoek aan onze woonwinkel rustig langs de vele exemplaren die voor u klaarstaan, probeer eens een aantal eetkamerstoelen uit en voel het verschil. Door rustig de tijd te nemen kunt u gevoel krijgen bij welke stoel bij u en uw interieur past. Onze adviseurs helpen u met persoonlijke aandacht en denken actief met u mee. Hoe ziet de rest van uw interieur eruit? Wat past het mooist bij uw eettafel? Hoeveel stoelen passen er om uw tafel? En wat is uw gezinssamenstelling?
Image

Maatwerk eetkamerstoelen

De eetstoelen van De Tijd Wonen kunnen geleverd worden in verschillende kleuren leder en stof. Zo kunt u veel stoelen in onze collectie volledig aanpassen naar uw wensen. Ook houden we rekening met de maten en nemen uw postuur mee in ons advies. Zo passen we de zitdiepte en zithoogte af op uw lichaamsbouw. Heeft u zeer lange of juist korte benen? Wij creëren voor u een stoel die bij u past en waarop u comfortabel kunt zitten. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat uw nieuwe eetkamerstoelen netjes bij u thuis worden bezorgd, waarna u van uw nieuwe meubels kunt genieten.
Image