Artifort

Artifort staat voor het wereldberoemde Artis (kunst) en Fortis (kracht). Sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubelen. Designers zoals Kho Liang le, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI hebben het fundament gelegd voor de iconische klassiekers van Artifort. Een nieuwe generatie gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, Rene Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. Innovatief, kleurrijk en tijdloos design zijn door de gehele collectie van Artifort terug te vinden in combinatie met herkenbare vormgevingen. Het vakmanschap en geavanceerde productie technieken zorgen er voor dat Artifort duurzame en kwaliteitsmeubelen voor de huidige en volgende generaties produceert. Iedereen die waarde hecht aan vormgeving en functie zal in de Artifort collectie een ontwerp vinden dat zijn hart voor altijd verovert.

Met de Mare is het mogelijk om je eigen bank volledig te personaliseren,
het zitcomfort is uitstekend!


Er is standaard een arm van 12 cm maar je kunt ook kiezen voor een brede arm van 21 cm. De sledevoet is leverbaar in Artifort poedercoat kleuren of in RVS uitvoering en standaard voorzien van vloerdoppen met vilt. Voor de rugkussens kun je kiezen uit vaste stoffering of losse rugkussens, standaard zijn de soepele rugkussen maar ook is een stevigere vulling mogelijk. De bank is dan voorzien van vaste kussens, de Mare fixed.


Uiteraard kan elke Mare geleverd worden in veel hoogwaardige stoffen of lederen bekledingen met een ruime keuze aan kleuren. Zo kan elke Mare aangepast worden naar iedere wens in diverse vormen en maten.

Image

Shark eetkamerstoel

Ontwerper Rene Holten heeft een uiterst comfortabele stoel ontworpen die zowel als eetkamerstoel als vergaderstoel gebruikt kan worden. De shark dankt zijn naam aan het gelijknamige roofdier. Het is een prettige designstoel met een uitstekend zitcomfort, stevig met extra steun in de rug. Zeer geschikt voor lange avonden aan tafel of voor een productieve vergadering. Ook is er een Shark fauteuil. Beide zijn bij ons in de showroom te bewonderen.
Image