BKS Meubelen

Made in Holland

BKS Meubelen is een Nederlandse meubelfabriek dat eiken kwaliteitsmeubelen maakt. In de diverse collecties vindt u de laatste trends, van modern tot klassiek. De veelzijdige collectie van massief eiken meubelen maakt gebruik van de laatste trends, en ontwikkelt zowel modern als klassieke producten. BKS Meubelen produceert tafels, kasten, eetkamerstoelen, dressoirs en meer. De meubelen worden op Nederlandse bodem geproduceerd met aandacht voor kwaliteit.
Dover

Gemaakt van massief geselecteerd eikenhout. Bij dit programma kunt u kiezen uit vele kleuren en afwerkingen. Bijvoorbeeld voor een geschraapt bovenblad of geschraapte deuren en laden. Dover heeft strakke lijnen. Zowel hangend als staand op de grond te leveren. Voor extra sfeer is er ook nog de mogelijkheid om een haard in te laten bouwen.


Sheffield

Sheffield is een woonprogramma met een landelijke stijl in een hedendaagse sfeer, met ranke strakke lijnen en een overstekend blad. Sheffield is gemaakt van massief rustiek Frans eiken, leverbaar in diverse kleuren en afwerkingen.


Canyon

Canyon is gemaakt van gefineerd eiken met een rustige uitstraling. Dit programma heeft veel mogelijkheden in indelingen en maatvoeringen. U kunt kiezen voor een hangend t.v. dressoir of voor staand op de grond met een dichte terugliggende plint van 4 cm hoog.