Meubel onderhoud

Meubel onderhoud voor elke bekleding

Meubel onderhoud komt erg precies. Elk meubel wordt namelijk op een eigen manier afgewerkt. Dat kan zijn: olie, lak, was etc. Het meubel kan ook onbehandeld zijn. Voor elk mogelijke afwerking bestaat er een apart product om uw meubel in topconditie te houden.

Omdat het erg belangrijk is dat u het juiste onderhoudsmiddel op het juiste materiaal en afwerking gebruikt, raden wij u aan om u hierover te laten informeren bij de aankoop van uw meubel.

Voor onderhoud laten wij ons adviseren door Keralux®.

Meubel onderhoud Leeuwarden

Keralux®

Keralux® is een product van LCK Nederland BV. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring in meubel onderhoud. LCK Nederland werkt nauw samen met toonaangevende looierijen, stof- en meubelproducten waardoor het altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Het assortiment van Keralux® omvat tal van reinigingsproducten voor een verscheidenheid van oppervlaktes. De leerverzorging van Keralux® zorgt naast bescherming, dat leer zijn natuurlijkheid houdt.

U kunt de Keraluxproducten preventief gebruiken ter bescherming van het leer. Daarnaast biedt Keralux® voor ieder type leer, stof en hout een passend reinigingsproduct. Door het juiste product te gebruiken, verwijderd u vlekken zorgvuldig uit uw meubelen.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Keralux®. Weet u al welk Keraluxproduct u nodig heeft? Bestel dan direct in de Keralux® webshop. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons in de showroom om uw onderhoudsproducten aan te schaffen.

Keralux verzorgingsset
Pas op met onderhoudsmiddelen!
Wij willen u er graag op attenderen dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor onjuistheden. Het verdiend aandacht en kennis om correct advies te geven over uw specifieke situatie. Laat u daarom altijd goed informeren voordat u uw meubel voorziet van onderhoud. Als u twijfelt over de juistheid van uw meubel in combinatie met een onderhoudsproduct, neemt dan contact op met LCK Nederland BV en laat u adviseren door de specialisten.