Moome

Moome collectie in Leeuwarden, Friesland

MOOME is een Belgisch design label dat staat voor compact, betaalbaar hedendaags design en bied naast designmeubelen ook interieur accessoires. De collectie is ontwikkelt door getalenteerde ontwerpers uit binnen- en buitenland waarbij gevestigde namen als jong talent de kans krijgt. De productie is in handen van ervaren meubelmakers waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Op het gebied van comfort en kwaliteit wordt geen compromis gesloten.

Bekijk de collectie van Moome in onze showroom in Leeuwarden!


Bekijk ook het Moome Magazine voor meer impressies!

Moome fauteuil Flo oranje

Fauteuil Flo

De Flo (afgekort van flower) is een stoel die het hele jaar als een bloem in uw huis staat. Deze vrolijke loungestoel brengt kleur en gevoel is uw interieur. De speelde 30laags kussens zien eruit als bloembladen. De royaal geproportioneerde vorm en zachte bekleding zorg voor ongekend en onbeperkt comfort. Fauteuil Flo van Moome creeert de ideale plek om ontspannen een boek te lezen of een heerlijke film te kijken.
Flo is verkrijgbaar in 7 kleurenpaletten op ee nwarm houten of een stijlvolle zwart metalen poot. Daarnaast is de stoel leverbaar met bijpassende poef.
Kom langs in de winkel en stel uw eigen Flo samen!
Moome fauteuil Flo grijs
Moome fauteuil Flo oranjeMoome fauteuil Flo blauwMoome fauteuil Flo grijs met poef

Theo

Moome presenteert THEO, een nieuwe architecturale bank boordevol karakter. Zitting, rug en armleuning vloeien op een esthetische logische manier in elkaar over. De strakke geometrische constructie wordt visueel in evenwicht gehouden door de licht afgeronde kussens. Theo verenigt universele ontwerpwaarden zoals comfort, functionaliteit en flexibiliteit zonder franje. Theo staat voor goed ontwerp dat sterk is in eenvoud.

Bank Theo van Moome is een architecturale bank boordevol karakter. De zitting, rug en armleuning vloeien op een logische en esthetische wijze in elkaar over. De geometrische constructie wordt in evenwicht gehoude ndoor de licht afgeronde kussens. Comfort, functionaliteit en flexibiliteit komen samen!.

Theo is leverbaar als hoekbank, chaise-longue of vaste bank en kan gecombineerd worden met 3 typen poot en diverse kleuren en afwerkingen.
Moome bank Theo in woonkamer
Moome bank Theo met decoratieMoome bank TheoMoome bank Theo detail

Lex

De Nederlandse ontwerper Hans Daalder ging de uitdaging aan om een strakke, vaste gestoffeerde bank te ontwerpen met een uitzonderlijk zitcomfort. De verhoudingen in zijn ‘LEX’ bank zijn eenvoudig en puur om de aandacht te vestigen op alle grafische lijnen. De lichte slee-poot geeft de indruk van een zwevende bank, waardoor de hele combinatie licht en luchtig is. Maar LEX is niet alleen mooi. Als u gaat zitten, zult u ontdekken hoe extreem comfortabel de bank is. Die combinatie van een eigentijds ontwerp samen met een kwalitatieve constructie en ultiem comfort maakt LEX de perfecte ontspanningsplek in uw huis.

Hans Daalder, bekende Nederlandse ontwerper, heeft voor Moome een strakke, vaste gestoffeerde bank ontworpen met een uitzonderlijk zitcomfort. De verhouding in deze bank zijn eenvoudig en puur om de aandacht te vestigen op alle grafische lijnen.

Stel de bank samen naar eigen wens door eigen elementen te kiezen. Maak een grote hoekbank of een vaste 2-zitsbank.
Moome hoekbank Lex in stof

Lou

Met een duidelijke reeks eenheden kunt u uw eigen gepersonaliseerde bankcombinatie maken. Omdat rug- en armeenheden van dezelfde hoogte zijn, kunnen ze flexibel worden geplaatst om een gezellige, comfortabele cocon te vormen. Verfijnde details zoals een onderscheidende naad en verfijnde poten zijn kenmerken van het vakmanschap bij de productie van de bank en geven hem veel persoonlijkheid. LOU biedt gezelligheid en comfort ... een bank om te koesteren.

Maak kennis met Lou, de gezellige en knusse bank van Moome. Doordat de rug en arm even hoog zijn, voelt het alsof u in een cocon zit. De verfijnde details zoals een onderscheidende naad en verfijnde poten zijn kenmerken van het vakmanschap en geeft Lou veel persoonlijkheid.

Uiteraard is Lou verkrijgbaar in diverse opstellingen en uitvoering.
Moome zitbank Lou
Moome zitbank Lou met lamp LiliMoome zitbank Lou detail

Eetkamertafel Jon

Eettafel Jon van Moome is een eigentijds en modern ontwerp van Studio Segers. Jon is verkrijgbaar als ronde tafel met een diameter van 110cm en als rechthoek met een lengte van 160cm, 200cm en 240cm.

Het blad is vervaardigd van eiken en het onderstel is gepoedercoat staal.
Moome eetkamertafel Jon rond
Moome eetkamertafel Jon rechthoek donkerMoome eetkamertafel Jon rond met 4 eetkamerstoelenMoome eetkamertafel Jon rechthoek blank eiken

Moome meubelen vindt u in Leeuwarden!

U vindt de hele collectie van Moome bij De Tijd Wonen in Leeuwarden. Hier kunt u proefzitten in de banken, hoekbanken, fauteuils én eetkamerstoelen van Moome. De collectie is royaal opgezet in onze showroom en herkend u aan de lichtgevende insectenposters. Uiteraard zijn ook alle woonaccessoires en de verlichting van Moome leverbaar.